Vsebina vaše košarice

Jezik / Language | MOJ RAČUN | KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Delovanje spletne trgovine
Petek, 27. marec 2020

Delovanje spletne trgovine

Spoštovani kupci, obveščamo vas, da naša spletna trgovina deluje nemoteno.Vaša naročila bodo obdelana isti ali naslednji dan, mogoč je le kakšen ...

Več

Nov delovni čas trgovine
Sreda, 08. januar 2020

Nov delovni čas trgovine

Spoštovani,z veseljem vas obveščamo, da smo vam v naši trgovini na Prelovčevi 2 v Idriji na voljo vsak dan od 9.00 do 15.00 ure, srede od 9.00 do 19.0...

Več

Kje nas najdete

Gimnazija Jurija Vege Idrija 

Čipkarska šola Idrija 
Prelovčeva 2 
5280 Idrija

www: https://www.cipkarskasola.si/
tel: +386 (0)5 37 34 570
e-pošta: info@cipkarskasola.si 

delovni čas:
trgovina-ponedeljek, torek, četrtek, petek,  9.00-15.00, sreda 9.00-19.00, sobota 9.00-12.00
telefon trgovina : 059075314

pisarne- 7.00-15.00
telefon 053734570


Splošni prodajni pogoji in pogoji uporabe

1.      Splošni prodajni pogoji in pogoji uporabe

Vsebina spletnih strani http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/ je last zavoda Gimnazije Jurija Vege Idrija - Čipkarske šole Idrija , Študentovska 16, 5280 Idrija,Slovenija (v nadaljevanju: Čipkarska šola Idrija).

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Čipkarska šola Idrija si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Z uporabo spletnih strani Čipkarske šole Idrija uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Čipkarska šola Idrija  in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/. Čipkarska šola Idrija ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Čipkarske šole Idrija  in vanje vključenih vsebin.

Čipkarska šola Idrija se s svojim kakovostnim poslovanjem kot ponudnik v spletnem trgovanju trudi, da so vse informacije, objavljene na straneh spletne trgovine točne in ažurne, kljub temu pa si Čipkarska šola Idrija pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala na straneh brez predhodne najave. Čipkarska šola Idrija se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.

Čipkarska šola Idrija si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.).

Fotografije v spletni trgovini so avtorsko zaščitene, kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Čipkarske šole Idrija prepovedana.

2.      Registracija

Ob registraciji v sistem spletne trgovine obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba.

3.      Varstvo podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Čipkarske šole Idrija ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Čipkarska šola Idrija varovala ter preprečevala njihovo zlorabo, nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

4.Naročanje in dobava

Naročilo v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema.

Spletna trgovina naročila obravnava kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih stroškov prekliče naročilo v času prejema obvestila, da je naročilo v obdelavi. Rok dobave je 5 delovnih  dni od dneva naročila.


V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.

5.      Način plačila

  • Plačilo po povzetju
    V kolikor se odločite, da vam naročeno blago pošljemo na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji, plačate z gotovino ob prevzemu. Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije.
  • Plačilo po predračunu
    Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna, dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.
    Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije.

 6.      Cene

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).
Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija.

Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija in se lahko razlikujejo od cen v prodajni galeriji Čipkarske šole Idrija.

7.      Stroški poštnine in plačila

 Čipkarska šola Idrija kupcu zaračuna strošek priprave pošiljke, ki znaša 3 € z DDV. Pošta Slovenije pa kupcu zaračuna poštne stroške, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki jih kupec plača ob prevzemu pošiljke. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev in jih krije kupec.

Prav tako v cenah izdelkov in storitev niso upoštevani stroški poštnine, ki nastanejo v primeru dostave blaga na dom ali kateri koli drugi naslov v Sloveniji. Slednji so obračunani v skladu z veljavnim cenikom Pošte Slovenije. *

* Opozorilo: Spletna trgovina ne odgovarja za morebitne spremembe cen, ki jih v skladu s svojim poslovanjem izvaja dostavno podjetje Pošta Slovenije.

8.      Vračilo blaga in kupnine

V primeru, da z izdelki niste zadovoljni, lahko naročeno blago vrnete. Prosimo, da kupec izpolni obrazec za vračilo/reklamacijo in ga izpolnjenega priloži blagu. Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 8 dneh po prejemu naročenega blaga na naslov: Gimnazija Jurija Vege Idrija, Čipkarska šola Idrija, Prelovčeva 2, 5280 Idrija - spletna prodaja. Stroške vračila blaga krije kupec.

 

9.      Pritožbe in spori

Morebitne pritožbe in spori se med kupcem in Čipkarsko šolo Idrija rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru je za to pristojno Okrajno sodišče v Idriji.

 

 

 

 

 

 

 

 


Novo v trgovini

Klekljani copatki

Klekljani copatki – ročno izdelana idrijska čipka.Prestižno darilo za novorojenčka.Embalirano v lično kartonasto embalažo z logotipom Čipkarske šole I...

Spletna cena: 120,00 €

Sukanec metalizirani Luster 12,13,14,15

Sukanec metalizirani, št. 35, 100m.

Spletna cena: 3,90 €

Sukanec metalizirani Luster 9,10,11

Sukanec metalizirani, št. 35, 100m.

Spletna cena: 3,90 €

Izdelki v akciji

Prstan

Prstan z ročno klekljano idrijsko čipko ter perlami Swarovski v lični škatlici.
Prstan je možno prilagoditi različnim velikostim.
V različnih b...

Popust: -20,00%
Spletna cena: 12,00 €

Ogrlica

Ročno sklekljana ogrlica iz metaliziranega svetlečega sukanca v različnih barvah.

Embalirano v trdo dekorativno škatlo za nakit.

Materia...

Popust: -20,00%
Spletna cena: 24,00 €

Uhani

Uhani so ročno sklekljani iz metaliziranega sukanca s kristali Swarovski.

Pakirani v trdo darilno kartonsko embalažo.

Material: metalizi...

Popust: -20,00%
Spletna cena: 22,40 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica