Vsebina vaše košarice

Jezik / Language | MOJ RAČUN | KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Klekljanje čipk v Sloveniji pod okriljem UNESCO
Petek, 30. november 2018

Klekljanje čipk v Sloveniji pod okriljem UNESCO

Na UNESCO reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva je bila 29. novembra 2018 vpisana tudi enota Klekljanje čipk v Sloveniji. V...

Več

Slike z idrijsko čipko in vilinskimi simboli
Petek, 23. februar 2018

Slike z idrijsko čipko in vilinskimi simboli


V Čipkarski šoli Idrija smo vam zopet pripravili nekaj novega.
S čudovito uokvirjeno čipko in dodanimi vilinskimi simbili lahko vplivate na har...

Več

Kje nas najdete

Gimnazija Jurija Vege Idrija 

Čipkarska šola Idrija 
Prelovčeva 2 
5280 Idrija

www: https://www.cipkarskasola.si/
tel: +386 (0)5 37 34 570
e-pošta: info@cipkarskasola.si 

delovni čas:
trgovina-ponedeljek, torek, četrtek, petek, sobota 9.00-12.00, sreda 9.00-19.00
telefon trgovina : 059075314

pisarne- 7.00-15.00
telefon 053734570


Splošni prodajni pogoji in pogoji uporabe

1.      Splošni prodajni pogoji in pogoji uporabe

Vsebina spletnih strani http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/ je last zavoda Gimnazije Jurija Vege Idrija - Čipkarske šole Idrija , Študentovska 16, 5280 Idrija,Slovenija (v nadaljevanju: Čipkarska šola Idrija).

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Čipkarska šola Idrija si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Z uporabo spletnih strani Čipkarske šole Idrija uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Čipkarska šola Idrija  in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini http://idrijska-cipka.moja-kosarica.si/. Čipkarska šola Idrija ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Čipkarske šole Idrija  in vanje vključenih vsebin.

Čipkarska šola Idrija se s svojim kakovostnim poslovanjem kot ponudnik v spletnem trgovanju trudi, da so vse informacije, objavljene na straneh spletne trgovine točne in ažurne, kljub temu pa si Čipkarska šola Idrija pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala na straneh brez predhodne najave. Čipkarska šola Idrija se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.

Čipkarska šola Idrija si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.).

Fotografije v spletni trgovini so avtorsko zaščitene, kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Čipkarske šole Idrija prepovedana.

2.      Registracija

Ob registraciji v sistem spletne trgovine obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba.

3.      Varstvo podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Čipkarske šole Idrija ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Čipkarska šola Idrija varovala ter preprečevala njihovo zlorabo, nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

4.Naročanje in dobava

Naročilo v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema.

Spletna trgovina naročila obravnava kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih stroškov prekliče naročilo v času prejema obvestila, da je naročilo v obdelavi. Rok dobave je 5 delovnih  dni od dneva naročila.


V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.

5.      Način plačila

  • Plačilo po povzetju
    V kolikor se odločite, da vam naročeno blago pošljemo na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji, plačate z gotovino ob prevzemu. Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije.
  • Plačilo po predračunu
    Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna, dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.
    Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije.

 6.      Cene

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).
Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija.

Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Čipkarske šole Idrija in se lahko razlikujejo od cen v prodajni galeriji Čipkarske šole Idrija.

7.      Stroški poštnine in plačila

 Čipkarska šola Idrija kupcu zaračuna strošek priprave pošiljke, ki znaša 3 € z DDV. Pošta Slovenije pa kupcu zaračuna poštne stroške, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki jih kupec plača ob prevzemu pošiljke. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev in jih krije kupec.

Prav tako v cenah izdelkov in storitev niso upoštevani stroški poštnine, ki nastanejo v primeru dostave blaga na dom ali kateri koli drugi naslov v Sloveniji. Slednji so obračunani v skladu z veljavnim cenikom Pošte Slovenije. *

* Opozorilo: Spletna trgovina ne odgovarja za morebitne spremembe cen, ki jih v skladu s svojim poslovanjem izvaja dostavno podjetje Pošta Slovenije.

8.      Vračilo blaga in kupnine

V primeru, da z izdelki niste zadovoljni, lahko naročeno blago vrnete. Prosimo, da kupec izpolni obrazec za vračilo/reklamacijo in ga izpolnjenega priloži blagu. Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 8 dneh po prejemu naročenega blaga na naslov: Gimnazija Jurija Vege Idrija, Čipkarska šola Idrija, Prelovčeva 2, 5280 Idrija - spletna prodaja. Stroške vračila blaga krije kupec.

 

9.      Pritožbe in spori

Morebitne pritožbe in spori se med kupcem in Čipkarsko šolo Idrija rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru je za to pristojno Okrajno sodišče v Idriji.

 

 

 

 

 

 

 

 


Novo v trgovini

Ženska torbica Pajki

Usnjena ženska torbica v različnih barvah z ročno klekljano idrijsko čipko.Mere izdelka: 27cm x 28cm.
Embalirano v vreči iz blaga.

Material:...

Spletna cena: 159,00 €

Sponka za lase z metuljčkom

Ročno klekljan metuljček iz metaliziranega sukanca na sponki za lase.Embalirano v darilno škatlico z logotipom Čipkarske šole Idrija.
Material: 100...

Spletna cena: 12,00 €

Svečnik s čipko

Steklen svečnik za čajno svečko z ročno klekljano idrijsko čipko.Pakirano v darilni embalaži.
Mere izdelka: fi 6, višina 5 cm.
Čipka: 100% bomba...

Spletna cena: 15,00 €

Izdelki v akciji

Komplet Čipkasti potisk

Kar trije izdelki sodijo v prekrasen komplet, ki ga bo vesela vsaka klekljarica.Komplet je sestavljen iz servieta, ki je idealen za prekrivanje kleklj...

Spletna cena: 19,50 €

Čipkasta USB kartica 8GB

USB kartica 8GB z že naloženim vzorcem ter gradivom za klekljanje, ki jo seveda lahko uporabite tudi za shranjevanje svojih e-vsebin.

Popust: -20,00%
Spletna cena: 11,20 €

Usnjena ogrlica z idrijsko čipko in žametom

Usnjen obesek  z dodano ročno klekljano idrijsko čipko na žametnem  traku.
Na voljo v različnih barvnih kombinacijah.
Embalirano v dekorativno t...

Popust: -20,00%
Spletna cena: 33,60 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica